FORGOT YOUR DETAILS?

Vizitaţi şi vara Băile Cetăţii Gyula: într-un mediu prietenesc pentru copii

Mare gamă de bazine la alegere: bazine pentru copii şi bazine de înot

Emoţionantul bazin cu valuri artificiale, concursuri – şi bazine pentru cursuri de înot

Piscina cu valuri artificiale

În Câmpia de Sud a Ungariei este singura piscină, cea mai dotată şi modernă baie cu valuri artificiale pentru toate vârstele. Valurile de aproape un metru asigură adevărate experienţe şi distracţie atât pentru mici, cât și pentru cei mari. Din jumătate în jumătate de oră valurile funcţionează câte 5-7 minute, iar înainte de pornire un vuiet atrage atenţia oaspeţilor să intre în apă. Cea mai mică adâncime a apei din bazin este de 45 cm, iar cel mai adânc punct al bazinului ajunge până la 2,2 metri adâncime, de aceea bazinul este minunat pentru ştrand şi ca piscină familiară.

Bazinul cu tobogan

Apa de 22-28 grade (0,95-1,35 metri adâncime) cu suprafaţa apei întinsă, este bazinul preferat al familiilor. Are trei posibilităţi de sărire în apă de pe tobogan, adâncimea apei scade treptat, astfel este potrivit şi pentru înot, nu numai pentru joaca în apă sau jocul cu mingea. La unul dintre cele mai renumite piscine ale Băilor Cetăţii Gyula, spre bucuria copiilor, pe lângă toboganul tradiţional au fost amplasate încă două tobogane. Uriaşul şi celelalte jocuri pentru copii, toboganul cu pista de 110 m, toate se pot folosi cu urcarea din apă, în mod gratuit. Siguranţa pronirii toboganului este supravegheată de angajaţi pregătiți. Părinţii care doresc să supravegheze copiii, au posibilitatea să se şi odihnească şi să se bronzeze între timp pe băncile amplasate pe marginea bazinului.

Bazine de înot de 25 m şi 50 m

Cel mai modern şi mai nou bazin de înot semiolimpic din Câmpia de Sud, precum şi bazinul alăturat de 25 m pentru şcoala de înot, complexul ştrandului nou restaurat şi îmbunătăţit alcătuiesc cercul de servicii ale Băilor Cetății din Gyula corespunzătoare normelor europene. În bazinul de 25 m pentru şcoala de înot, care funcţionează pe parcursul întregului an, oferă posibilitate de distracţie celor care doresc să facă sport, pentru meciuri de polo şi alte programe distractive. Pe perioada de vară şcoala de scafandri din Gyula „Kormorán” susţine cursuri pentru scafandri, cei interesaţi însă, pot să facă şi o scufundare de probă cu butelii de oxigen uşoare. Mai multe informaţii găsiţi la adresa: http://kormoranbuvar.hu. Mulţumită prelatei cu care sunt acoperite bazinele de înot din curtea ştrandului din luna octombrie până în luna mai, și iarna se pot desfăşura perfecte evenimente sportive.

Paradisul acvatic al copiilor

Pentru liniştea familiilor care merg la ştrand cu copiii este indispensabil o piscină care poate fi supravegheată și de părinți, unde se bălăcesc copiii. Noi, pentru prima dată în Ungaria, pentru copiii între vârsta de 2-10 ani, am construit, nu o piscină unde se bălăcesc, ci un teren de joacă de 400 metri pătraţi, bineînțeles în apă! Paradisul acvatic asigură o distracţie euforică copiilor. Pe parcursul distracției cei mai mici oaspeți pot folosi zece feluri de jucării şi elemente de revelații. Mărimea bazinului este de două ori mai mare, iar capacitatea acestuia este de patru ori mai mare decât un „miniwellness” şi dispune de un încălzitor şi filtru de apă modern. „FÂNTÂNA ARTEZIANĂ”, care este o piscină întoarsă, asigură o distracţie fără pereche. Aici mai multe sute de jeturi de apă asigură experienţe de neuitat copiilor.

Strand

Bine aţi venit pe site-ul Băilor Cetăţii din Gyula!

Complexul nostru de băi a fost construit în parcul de 8,5 de hectare al vechiului castel Almásy care
astăzi este deja rezervaţie naturală. În băile noastre de patru generaţii fiecare generaţie îşi găseşte
posibilitate de recreare plăcută. Se oferă nenumărate moduri de distracţie pentru tineri şi familii:
paradisul de apă al copiilor, băi de şampanie şi valuri, teren de volei, tobogane uriaşe şi kamikaze,
bazin de înot acoperit şi deschis şi programe variate culturale şi distractive pe ştrand. Atât generaţiile
tinere cât şi cele mai în vârstă se pot odihnă într-un anturaj plăcut, pot merge la saună, se pot plimba,
pot sta la plajă, se pot vindeca şi se pot îmbăia.
În Parcul saună Castello clienţii sunt aşteptaţi cu servicii de nivel mondial, atât în aer liber, cât şi în
locaţiile din interior. Timpul petrecut aici devine fermecător prin revelaţiile pe care le oferă stropirea
pietrelor în saună.
În noul Salon de masaje Beauty, clienţii pot alege din aproape 40 de feluri de masaje, căutându-şi
răsfăţare dulce.
Fiţi oaspetele nostru, bucuraţi-vă de frumuseţea parcului-castel, de puterea vindecătoare a apei termale
din băile noastre şi adoraţi la noi bucuriile oferite de wellness!

FEL shared on wplocker.com