FORGOT YOUR DETAILS?

Aventura piraţilor în bazinele pentru bebeluşi

Toboganul cu revelaţii unice

Aproximativ 900 m2 de noi suprafeţe de apă

Palat acvatic

ODIHNĂ Extinse cu noile băi moderne Spa şi AquaPalota (Palat acvatic), Băile Cetăţii Gyula sunt unul dintre cele mai noi şi moderne ştranduri din Câmpia de Sud, s-a transformat într-un ştrand european cu băi termale şi moderne Spa, care oferă un confort perfect pentru recreare şi distracţie în toate anotimpurile şi pentru toate vârstele. Celebrele băi Spa de patru stele din cadrul Băilor Cetăţii, relaxează şi vindecă.

Tobogane

Elementele cele mai captivante şi mai fabuloase din domeniul acvatic sunt toboganele. Toboganul familiar cu viteza mare de alunecare şi cu “tunelul de lumină”, respectiv cu toboganul unic în formă de gogoaşă cu “înclinare”, garantează oaspeţilor o distracţie de neuitat. Despre experienţa revelaţiilor la aceste tobogane am surprins şi o imaginek.

Piscină

Piscină de relaxare (distracţie) pentru familii
Piscină de înot (agrement)
Piscină pentru copii
Piscină de relaxare
Piscină (pentru saună)
Bazin cu trambulină

Sauna

1 Saună cu arome
1 Cabină cu infraroşu
1 Cabină cu aburi
1 Saună finlandeză

Terenuri de joacă

Dacă copii au obosit după descoperirea lumii acvatice, li se oferă posibilitatea de a se distra la terenul de joacă special conceput atât pentru copiii mici cât şi pentru cei mai mari.

Bar pe apă

AquaPalota a primit şi un bar pe apă, astfel încât oaspeţii noştri pot să-şi potolească setea în apă cu un pahar de suc sau cu un cocktail. Dacă aveţi plăcerea de a bea o răcoritoare, un cocktail sau o bere stând în apă. La barul de pe apă atât adulţii cât şi cei mici, pot să servească un ceai cu gheaţă, un desert, un sandwich sau alte răcoritoare. De aici părinţii pot să-şi urmărească cu privirea şi copiii care se distrează la terenul de joacă.

Cameră specială Mama şi copilul

Pentru clienţii care vin la ştrand cu copii mici, băile le oferă şi o cameră specială Mama şi copilul. Camera este dotată pentru stativ pentru îmbrăcarea bebeluşilor, pătuţ, iar pe lângă mobilierul special a primit spaţiu şi un cuptor cu microunde pentru încălzirea mâncării.
FEL shared on wplocker.com